Boek nu

Kerstmarkt Valkenburg

Boek nu

aankomst
vertrek

Dé kerstmarkt van Valkenburg is dé kerstmarkt van Nederland!

 

De kerstmarkt in Valkenburg.

Zet je schrap voor hét kerstspektakel van het jaar !!

Hof van Hulsberg

 

 

Van 18 november 2022 t/m 30 december 2022  barst Kerststad Valkenburg weer los!

Bezoek de beste kerstbestemming van Europa en laat je meevoeren door de ondergrondse betovering in de grotten van Valkenburg. Honderden kraampjes, duizenden lichtjes, indrukwekkende zandsculpturen en meterslange miniatuurdorpjes maken de ondergrondse beleving onovertroffen.

Plan je bezoek vooraf en je kunt veilig en vertrouwd genieten van honderden kraampjes, duizenden lichtjes, indrukwekkende zandsculpturen en meterslange miniatuurdorpjes.

Kerstmarkt in de grotten van Valkenburg

De kerstmarkt in Valkenburg vindt plaats in de Gemeentegrot De gangen van de grot zijn sfeervol verlicht en vormen het hart van de kerstmarkt in Valkenburg. De grot is eigendom van de gemeente Valkenburg en ligt aan de voet van de Cauberg.    

Tickets zijn alleen online verkrijgbaar. Plan HIER je bezoek!

 

Je wilt goed voorbereid op pad richting Kerststad Valkenburg, dé kerststad van Nederland? Bestel dan voorafgaand aan je bezoek online je tickets! De tickets zijn verkrijgbaar in tijdsblokken en op datum. Eenmaal geboekt is hiervan niet af te wijken.
 

Er zijn dit jaar geen combinatietickets, maar plan je eigen combinatie door eenvoudig tickets van verschillende activiteiten (datums en tijden) in je winkelmandje te plaatsen en in één keer af te rekenen. 
 

Tip: bezoek Kerststad Valkenburg door de week. In de weekenden kan het erg druk zijn in Kerststad Valkenburg. Wie door de week een bezoekje brengt geniet van meer ruimte en service.

 

Tijdens de kerstmarkten kunt u heerlijk verblijven bij Hof van Hulsberg

*Gratis parkeerplaats.

*Gratis Wifi.