Boek nu

Kerstmarkt Valkenburg

Boek nu

aankomst
vertrek

Dé kerstmarkt van Valkenburg is dé kerstmarkt van Nederland!

De leukste en meest sfeervolle kerstmarkt van Nederland. 
Kom naar de grotten of geniet van de kerstparade. Niet voor niks dat de kerstmarkt van Valkenburg duizenden fans heeft. De kerstmarkt in Valkenburg is dit jaar geopend vanaf vrijdag 1 november 2019!

Hof van Hulsberg

Dé kerstmarkt van Valkenburg is dé kerstmarkt van Nederland!


De leukste en meest sfeervolle kerstmarkt van Nederland.
Kom naar de grotten of geniet van de kerstparade Niet voor niks dat de kerstmarkt van Valkenburg duizenden fans heeft. De kerstmarkt in Valkenburg is dit jaar geopend vanaf vrijdag 1 november 2019!


 

Kerstmarkt in de grotten van Valkenburg

De kerstmarkt in Valkenburg vindt plaats in de Gemeentegrot De gangen van de grot zijn sfeervol verlicht en vormen het hart van de kerstmarkt in Valkenburg. De grot is eigendom van de gemeente Valkenburg en ligt aan de voet van de Cauberg. Ook in de Fluweelgrot en de Mergelrijkgrot zijn leuke kerstmarkten!

 

Kerstmarkt Maastricht en Aken.

 

Ook de kerstmarkt in Maastricht welke plaats vindt op het Vrijthof van 29 november 2019 tot en met 31 december 2019 zijn zeer zeker het bezichtigen waard.

 

Verblijf met speciaal arrangement bij Hof van Hulsberg.

 

Tijdens de kerstmarkten kunt u heerlijk verblijven bij Hof van Hulsberg

 

*U verblijft bij ons inclusief 3 gangen menu voor €60,00 p.p.p.n.

(op basis van een 2 persoonskamer)

*Gratis parkeerplaats.

*Gratis Wifi.

 

Data kerstmarkt 2019 - 2020

Ook deze winter bent u weer van harte welkom in Kerststad Valkenburg! De kerstmarkt in Valkenburg is dit jaar vanaf 15 november 2019 geopend.

De Opening van de Kerstmarkt

De Officiële Opening van de kerstmarkt in Valkenburg is altijd extra gezellig. Er wordt veel zorg en aandacht aan besteed.

Openingstijden van de Kerstmarkt

De 28ste kerstmarkt wordt gehouden van 15 november 2019 tot en met 31 december 2019

Extra Kerstparade

Ook dit jaar weer zal de Kerstparade plaatsvinden! Twee keer per week, op woensdag avond en zaterdagavond trekt deze betoverende parade van verlichte praalwagens en dansers in prachtige kostuums door Valkenburg.

Wat kost het?

De tarieven van de kerstmarkt zijn afhankelijk van de locatie waar u naar toe gaat. Houd rekening met een entreeprijs van 7 euro per grot.( prijzen 2018) Bij het bezoek aan meerdere grotten kunt u korting krijgen. Voor groepen vanaf 20 personen is er korting.

 

 

U kunt uw kerstarrangement boeken door ons te mailen op info@hotelzuidlimburg.nl

of bel naar 045-4052620.