Boek nu

Nagerechten

Boek nu

aankomst
vertrek

Nagerechten

Dame blanche 6.5 

Een dame blanche is een nagerecht met vanilleroomijs waar chocoladesaus overheen wordt geserveerd. 

 

Coupe Advocaat 6,5 

Vanille roomijs met de enige echte zwarte kip advocaat likeur en slagroom

Advocaat is een dikvloeibare likeur die bereid wordt met eieren, alcohol in bijna pure vorm of in de vorm van brandewijn of jenever of andere hoog-alcoholische dranken, gecondenseerde melk en suiker. De gele kleur wordt veroorzaakt door het eigeel 

 

Sorbet trio 7,5

Dessert met 3 wisselende soorten sorbet ijs

 

Coupe Romanoff (zomer seizoen) 8,5

dronken aardbeien ( deze hebben al een dag heerlijk liggen wentelen in de pernot en fraise dubois) met romanoff en vanilleijs.

Het originele recept werd in de jaren 20 bedacht door Auguste Escoffier en bestond uit gepureerde aardbeien gemengd door slagroom en wodka (en Crème de Cassis). Een nep prins die zich Romanoff noemde, heeft in zijn restaurant in Beverly Hills er deze Coupe Romanoff van gemaakt

 

Dessert van het seizoenmenu 8,5

Deze staat vermeld op de losse kaart en is steeds wisselend